Rezultate admitere 2021

În perioada 20–23 iulie 2021, ora 12:00, candidații declarați admiși pe locuri de buget trebuie să confirme locul la programul de studii la care au fost admiși, prin depunerea următoarelor documente la sediul SNSPA (Bd. Expoziției nr. 30A): fișa de înscriere (semnată, reprezintă pagina cu datele personale din contul de candidat, printată), diploma de bacalaureat, în original, contractul de studii, completat și semnat în două exemplare, 2 fotografii tip buletin (pentru carnetul și legitimația de student), certificatul de naștere (copie), cartea de identitate (copie), certificatul de căsătorie (copie) - dacă e cazul și dovada plății taxei de înmatriculare, achitată în contul facultății.


În perioada 23– 25 iulie 2021, ora 12:00, candidații declarați admiși pe locuri cu taxă trebuie să confirme locul la programul de studii la care au fost admiși prin depunerea următoarelor documente la sediul SNSPA (Bd. Expoziției nr. 30A): fișa de înscriere (semnată, reprezintă pagina cu datele personale din contul de candidat, printată), diploma de bacalaureat, copie însoțită de original, pentru conformare, contractul de studii, completat și semnat în două exemplare, 2 fotografii tip buletin (pentru carnetul și legitimația de student), certificatul de naștere (copie), cartea de identitate (copie), certificatul de căsătorie (copie)- dacă e cazul, dovada plății taxei de înmatriculare și a primei rate din taxa de școlarizare, achitată în contul facultății.


Candidații admiși se vor prezenta la secretariatul facultății conform unei programări, prin completarea unui formular disponibil aici.


În perioada 23 - 25 iulie 2021, ora 12:00, candidații care au solicitat ocuparea unui loc cu taxă rămas vacant la una din opțiunile făcute și au completat formularul google, vor fi contactați de secretariate și înmatriculați, conform mediilor, opțiunilor și locurilor disponibile. Candidații declarați admiși pe locurile vacante vor depune pentru înmatriculare următoarele documente, în perioada menționată, la sediul SNSPA (Bd. Expoziției nr. 30A): fișa de înscriere (semnată), diploma de bacalaureat, copie însoțită de original, pentru conformare, contractul de studii, completat și semnat în două exemplare, 2 fotografii tip buletin (pentru carnetul și legitimația de student), certificatul de naștere (copie), cartea de identitate (copie), certificatul de căsătorie (copie) - dacă e cazul, dovada plății taxei de înmatriculare și a primei rate din taxa de școlarizare, achitată în contul facultății.

În perioada 20 – 22 iulie 2021, candidații afișați în lista de așteptare pot completa o cerere online (aici) în care pot solicita contactarea în cazul în care vor rămâne locuri neocupate la taxă.

În cazul în care, în perioada menționată (20-22 iulie 2021), candidații afișați în lista de așteptare nu au solicitat ocuparea unui loc rămas disponibil prin completarea unei cereri în formularul google sau nu s-au înmatriculat (în perioada 23 - 25 iulie 2021, ora 12:00), după ce au fost anunțați de secretariate, vor pierde acest loc.


Taxa de înmatriculare, în valoare de 100 lei, se va achita in contul: RO 85 BRDE 445 SV 18989114450, SNSPA, Facultatea de Stiinte Politice.

Prima transa din taxa de scolarizare in valoare de 1200 lei, se va achita in contul  RO 85 BRDE 445 SV 18989114450, SNSPA, Facultatea de Stiinte Politice. (decizia privind privind taxele de școlarizare în anul universiatr 2021/2022)